КАДЕТИ ОСР „СМУЂ“ УСПЕШНИ И НА ДРУГОМ КОЛУ РЕГИОНАЛНЕ КАДЕТСКЕ ЛИГЕ ЦЕНТАР

У наставку Регионалне кадетске лиге Србије – Центар дана 22. августа 2019. године у Делиблату на језеру „Краљевац“  одржано је друго коло. Домаћин овог кола била је организација спортских риболоваца „Смуђ“ Пожаревац. На стази је овог пута изашло пет клубова са 15. такмичара. ОСР „Смуђ“ су представљали кадети:

  • Анђелија Радосављевић
  • Миа Шарановић и
  • Димитрије Петковић.

Док је Коста Радосављевић био резерва. Предвођени тренерима: Ивиоцом Јовчић, Лепомиром Ђорђевић и искусним такмичарима :
Сашом и Маријом Лукић и родитељима деце. По изузетно лепом дану и на писти која је богата рибом, остварили су добре резултате.

Дан је био сунчан и риба је лепо радила, пецала се ситна деверика, понека крупна бабушка и цверглан. Пецало се у три сектора у врло јакој конкуренцији. Након три сата пецања остварени су резултати: Миа Шарановић је у сектору А заузела треће место. Имајући у виду да је Миа најмлађи учесник са девет и по година и да јој је ово прво званично такмичење, сам резултат је одличан и за сваку похвалу. Требало је издржати темпо са старијим и искуснијим такмичарима.

Димитрије је у сектору Б такође остварио изузетан резултат, са другим секторским местом.

Анђелија је у сектору Ц завршила на трећем секторском месту. Било је тешко, рибе је било пуно и требало је брзо реаговати тако да је дошло и до лома два штапа. Ипак резултат није изостао, млада екипа је успела да буде на нивоу Првог кола. Треће место у генералном пласману другог кола је припало ОСР „Смуђ“ из Пожаревца. Генерални пласман после два кола ОСР „Смуђ“ је заузео ДРУГО место.

Хвала УСР „Делиблатско језеро“ које нам је омогућило да на њиховој води будемо домаћини једног лепог такмичења.

Хвала Анђели, Мии,  Димитрију и Кости на оствареним резултатима..

Хвала Тренерима и такмичарима  Саши и Марији који су били уз наше такмичаре.

Хвала родитељима на сарадњи и помоћи..

Пожелимо им још бољи успех нашим такмичарима у наредмним колима.

Видимо се у „Малој школи риболава“ ОСР „Смуђ“.

Б И С Т Р О!