Мали Храбриша

Поштовани спортски пријатељи,

Са великим задовољством Вас позивамо да учествујете на четвртом овосезонском издању „МАЛОГ ХРАБРИШЕ“ које ће се одржати у нашем граду 22.децембра 2019.год.

МАЛИ ХРАБРИША је национални програм Асоцијације Спорт за све Србије који је од ове године покренут са идејом да заједницу борилачких спортова и вештина, као једну од најмасовнијих са популацијом вежбача коју обухвата, усмери ка правилном стручном раду са децом организацијом стручних предавања – трибина и такмичења фестивалског карактера широм Србије.

МАЛОГ ХРАБРИШУ краси врхунска организација, дисциплине брижљиво креиране према развојним потребама и могућностима сваког учесника, вредне награде и константна подршка сваком детету.

Наш мото је „спорт за све“ и у складу са том на фестивалу сваки учесник има подједнак третман без обзира на предиспозиције, таленат или такмичарски потенцијал.

Посебну пажњу посвећујемо угроженим категоријама становништва које су у наш програм равноправно укључене и максимално подржане.

Спортски Савез Града Пожаревца у сарадњи са Спортско рекреативном Асоцијацијом се потрудио да организује прави спектакл и искрено се надамо да ћете и Ви бити део овог значајног спортског догађаја.

Вама се обраћамо са позивом да нам се прикључите и члановима Вашег клуба омогућите незаборавно искуство наступа у карактеристичном амбијенту и атрактивним дисциплинама.

Идемо даље!

За здравију и способнију Србију!

За сва питања и консултације, слободно нас контактирајте. Биће нам задовољство да сарађујемо.

Искрено Ваш,

Председник Спортско рекреативне Асоцијације

Члан УО Асоцијације Спорт за све Србије

Бане Дмитровић

063323388

Mali Hrabriša na sajmu sporta.Uživajte! 😊Asocijacija Sport za sve Srbije – Misija 2030Aktivna Srbija!. 💪💪💪

Posted by Bane Dmitrovic on Недеља, 24. новембар 2019.