Опет међу пет најбољих – ОСР „Смуђ“, четврти у генералном пласману

Дана 04 и 05.07.2020.године, одржано је треће и четврто коло Српске лиге – центар.
Екипно такмичење у лову на пловак било је месту Смедерево на каналу Железара.
Пријављено је 8 екипа,
Турбина Вреоци, Дунавац Костолац, Језава Смедерево, Језава Мала Крсна, Петровац Млава, Бистро Велика Плана, Смедеревац Смедерево и наш ОСР „Смуђ“ Пожаревац,
кога су представљали следећи такмичари са постигнутим резултатима.
Прво коло:
-Жељко Вуксић који је пецао у сектору А5 и имао је за четри сата пецања 1885 грама, својим трудом и радом изборио је друго (2) место у сектору.
Друго коло:
-Жељко Вуксић који је пецао у сектору Б6 и имао је за четри сата пецања 550 грама, изборио је шесто (6) место у сектору.
Прво коло:
-Слободан Госта је пецао у сектору Б7 и имао је за четри сата пецања на тешкој позицији 1345 грама, изборио је треће (3) место у сектору.
Друго коло:
-Слободан Госта је пецао у сектору Ц4 и имао је за четри сата пецања на тешкој позицији 855 грама, изборио је четврто (4) место у сектору.
Прво коло:
-Стевица Станковић је пецао у сектору Ц7 и имао је за четри сата пецања 2960 грама рибе у травнатом делу воде, изборио је треће (3) место у сектору.
Друго коло:
-Стевица Станковић је пецао у сектору А5 и имао је за четри сата пецања 1200 грама рибе у травнатом делу воде, изборио је пето (5) место у сектору.
Несебичним залагањем и трудом уз подршку тренера Лепомира Ђорђевића и родитеља Радета Вуксића и Снежане Вуксић.
После отпецаних свих четри кола у генералном пласману заузели смо четврто (4) место са укупно уловљеном рибом од 14440 грама.
Захваљујем свима који су били уз екипу Смуђа а такмичарима хвала што су нас и овај пут представљали у спортском духу!