Програм „Заједници заједно 2018“,

Град Пожаревца је приступио програму „Заједници заједно 2018“, који се финансира средствима Нафтне индустрије Србије ад Нови Сад. oвom приликом позивамо све заинтересоване организације / удружења и установе да узму ушешће у овом програму.

Пријавну документацију у вези са наведеним програмом и то:

– Позив за учешће у Програму

– Пријавни формулар

– Упутство за попуњавање пријавног формулара

– Упутство за реализацију пројеката

– Образац за буџет и

– Све пратеће обавезне формуларе за процес пријаве и реализације у виду изјава, сагласности и овлашћења.

Молимо да пратите наведене услове и упутства за попуњавање пријавног формулара и реализацију пројекта.

Такође вас обавештавамо да наведену документацију можете преузети и на званичном сајту Града Пожаревца www.pozarevac.rs .

О избору пројеката, који улазе у ужи избор, одлучиваће Комисија коју чине представници компаније НИС и локалне самоуправе. nakon тога грађанима ће бити омогућено да дају свој допринос у одабиру пројеката који ће унапредити њихову локалну заједницу. Становници Града Пожаревца ће својим гласовима, преко интернет странице www.zajednicizajedno.nis.eu , од неколико предложених пројеката
подржати оне за које сматрају да ће имати највише користи за развој локалне заједнице. Пројекти који добију највећу подршку грађана ће бити рангирани према броју гласова и финансирани у оквиру опредељеног буџета за Град Пожаревац. Гласање грађана трајаће до 5 дана, након чега ће бити донешена коначна одлука о финансирању.

За сва додатна питања и информације можете нам се обратити путем мејла адјордјевиц @ позаревац, смиладиновиц@позаревац.рс , на телефон 012 / 539-678 или на адресу заједницизаједно@нис.еу .