Државно првенство за младе у категорији до петнест година у Српском Милетићу

На државном првенству за младе у категорији до петнест година одржаног 6 и 7 јуна у Српском Милетићу на каналу ДТД, поред тридесет и једног ( 31 ) такмичара учешће је узела и екипа ОСР „СМУЂ “ Пожаревац. Наш клуб су представљали пет такмичара:
1.Миа Шарановић, 2.Анђелија Радосављевић, 3.Коста Радосављевић, 4.Димитрије Петковић
5.Никола Милисављевић.
Екипа је у Српски Милетић стигла у петак 5 јуна и одржала тренинг где смо договорили и тактику за прво и друго коло. Након тренинга екипа заједно са тренерима и родитељима одлази у смештај. На састанку такмичара и тренера договорени су детаљи, ко ће од тренера бити у боксу ( позицији ) са такмичарем, тактика пецања ит’д.
ПРВИ КОЛО:
Сектор А
-Никола Милисављевић – 2
са уловом 1995 грама.
-Миа Шарановић – 3
са уловом 1575 грама.
Сектор Ц
-Димитрије Петровић – 5 са уловом 2240 грама.
-Коста Радосављевић – 6 са уловом 1515 грама.
Сектор Д
Анђелија Радосављевић – 3 са уловим 3225 грама.
ДРУГО КОЛО:
Сектор А
Миа Шарановић – 3 са уловом од 1247 грама, укупно првог и другог дана 2815 грама.
Сектор Б
Никола Милисављевић – 4 са уловом 1040 грама, укупно првог и другог дана 3050 грама.
Сектир Б
Димитрије Петровић – 2 са уловом 1535 грама, укупно првог и другог дана 3775 грама.
Сектор Ц
Коста Радосављевић – 4 са уловом 1535 грама, укупно првог и другог дана 3050 грама.
Сектор Д
Анђелија Радосављевић – 4 са уловим 2290 грама, укупно првог и другог дана 5315 грама.
Првог дана Миа Шарановић заузела је треће место, другог дана поновила је резултат и освојила шест секторских поена и генерално заузела друго место. Анђелија Радосављевић првог дана освојила је треће место у сектору док је другог дана освојила четврто и са укупно седам поена заузела је генерално треће место после два кола. Дечаци су исто одлично пецали тако да је најбољи био Никола Милисављевић са освојених шест секторских поена заузео осмо место у генералном пласману док је Димитрије Петковић освојио седам секторских поена а Коста Радосављевић десет секторских поена. После два кола наши такмичари су направили одличнан пласман са шансом да у следећа два кола изборе статус репрезентативца. Стручни штаб чинили су Милан Станковић као главни тренер, Лепомир Ђорђевић и Слободан Госта као трнери са родитељима. Овакавом успеху допринео је тимски рад, заједничко залагање и максимално ангажовање целог тима. Захваљујмо се управи клуба на великој подршци као и родитељима који су били неозоствни део тима.